Cégünk, a DEEP WATER Kft. hosszú évek óta foglalkozik hitelfedezetet képező eszköz és árukészletek leltározásával, értékelésével, nyilvántartásával. Folyamatosan végezzük fedezetül felkínált illetve közraktározott áruk vizsgálatát (például: gabona, műtrágya, mélyfagyasztott áruk, acéláruk és nyersanyagok, járművek és alkatrészek, üzemanyagok és kenőanyagok, jövedéki termékek, élőállat, stb.), ellenőrizve a biztosítéki tételeket és a tárolást illetve közraktározást végző cégeket. Több hitelintézettel, szakosított hitelintézettel és takarékszövetkezettel állunk szerződésben a fenti szaktevékenységek elvégzésére. Referenciáink közé sorolhatjuk a következő cégeket: Raiffeisen Bank Zrt., Kereskedelmi és Hitelbank Zrt., CIB Bank Zrt., MKB Bank Zrt., Erste Bank Zrt, Raiffeisen Kereskedőház Kft., Erste Kereskedőház kft. Kollégáink szaktudása és rátermettsége biztosítja, hogy partnereink mindig a lehető legpontosabb információval rendelkezzenek a vizsgált tételekkel kapcsolatban, valamint megfelelő információval rendelkezzenek a hitelügyletek felügyelését illetőleg, illetve követeléseik érvényesítése során.
Működésünk során számos esetben találkoztunk olyan készlettel, melyeket a tulajdonosok úgy állítottak össze, hogy azok mennyiségével, összetételével illetve minőségével megtévesszék a finanszírozókat, és ez által jogosulatlan hitelezéshez, bevételhez juthassanak. Ezen esetek kivédésére cégünk számos technikai eszközt és módszert alkalmaz az ellenőrzések során. Ide sorolhatjuk a lézeres mérőeszközöket, száloptikai berendezéseket, speciális kamerákat, hordozható gabonavizsgálati műszereket, stb.
Cégünk a megbízásokat a lehető legrövidebb idő alatt teljesíti, sürgős esetekben dolgozunk ünnep vagy munkaszüneti napokon is.
A megbízásban foglaltak szerint tételes készletleltárt végzünk a hitelezett cég raktáraiban. A leltár adataiból mennyiségi kimutatást készítünk, illetve felmérjük a készlet értékét, minőségét és szavatosságát is. Ezek eredményéről a helyszínen jegyzőkönyvet készítünk, melyet a munkáról készített jelentéshez mellékelünk a megrendelő részére.
Azért hogy partnereinket megfelelő információkkal és adatokkal láthassuk el, cégünk üzemeltet egy webes nyilvántartást, melyhez egyedi hozzáférést biztosítunk partnereink részére. Ezen a felületen tároljuk az elvégzett munkák teljes adatállományát, jegyzőkönyveit, adatait. A megrendelők itt bármikor megtekinthetik a helyszíni jegyzőkönyveket, fotókat, valamint a jelentéseket.